ab 01Το νέο βιβλίο της "πράσινης" ομάδας παιδιών του ΔΕΝτόπου της Κομοτηνής έφτασε! Μαζί με την Άνοιξη! Καθώς πρασινίζει η φύση, ελάτε να απολαύσουμε μαζί τα ταξίδια των παιδιών στην μαγική Χώρα της Αλφαβήτας.

Τυχερή η ομάδα που γνώρισε την πολυδιαβασμένη και πολυταξιδεμένη μάγισσα που τους προσκάλεσε σ' αυτό το ταξίδι, τυχεροί κι όλοι εμείς που έχουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε το ταξίδι των παιδιών, μέσα απ' το βιβλίο που δημιούργησαν!

Τι περιμένουμε, λοιπόν;

Μ' ένα κλικ στο εξώφυλλο...φύγαμε!

 Το παρασκήνιο της συγγραφής του βιβλίου: Πλησίαζε χειμώνας καθώς τελείωνε ο Νοέμβριος, όταν μια πολύ διαβασμένη μάγισσα επισκέφτηκε την “πράσινη” ομάδα παιδιών στον ΔΕΝτόπο της Κομοτηνής. Τα παιδιά είχαν στρώσει ένα μακρύ χαρτί στο πάτωμα που γρήγορα γέμιζε από λέξεις που αρχίζουν με τα γράμματα “Α” και “Β”. Από τις λέξεις, έφτιαχναν παραμύθια. Η μάγισσα προσκάλεσε την ομάδα να ταξιδέψει μαζί της καθώς πετάει από γράμμα σε γράμμα. Πέρασε ο χειμώνας και ήρθε η Άνοιξη. Και μαζί της έφερε το βιβλίο αυτό, που εξιστορεί τα ταξίδια της ομάδας στην μαγική Χώρα της Αλφαβήτας μέσα απ' τις μικρές ιστορίες που δημιουργούν οι λέξεις όταν συναντιούνται μεταξύ τους.