2013-11vanP1

Αποσπάσματα απ' το ημερολόγιο της ομάδας εμψυχωτών

Ομάδα με όρεξη για δημιουργία, με θετική σκέψη και άποψη… βοηθάνε ο ένας τον άλλον όπου χρειάζεται, μοιράζονται -εκτός από υλικά- σκέψεις και ιδέες. Φιλοξενούν μουσαφίρηδες και νιώθουν πως ο χώρος -παρά το ότι είναι μικρός- εάν έχουμε θετική διάθεση, χωράει πολλούς.

Αποσπάσματα από το ημερολόγιο του ΒΑΝ των ΔΕΝ

...Δρόμο παίρνω, δρόμο αφήνω κι ανεβαίνω στο βουνό! Πάνε βδομάδες τώρα που συναντώ μια υπέροχη ομάδα προεφήβων στην Πάχνη. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο καλά περνάω όταν ανοίγουν τα παιδιά τις πόρτες μου και με γεμίζουν με γέλια και κουβέντα. Πόσο μου αρέσει που γίνομαι το σπίτι της παρέας τους!

Φτάνω στο χωριό το σούρουπο καθώς μας αποχαιρετά ο ήλιος και κάνουν την απογευματινή τους βόλτα μητέρες με παιδιά στο χωριό. Μας χαιρετάν, σταματάν για να μας πούνε καλησπέρα, και πολλές φορές δεχόμαστε και επισκέψεις! Η ομάδα ανοίγει τις κουρτίνες για να δεχτεί τους επισκέπτες και τότε γεμίζω περηφάνια - μου αρέσει που είμαστε ανοιχτοί να δεχτούμε νέα μέλη στην ομάδα!

Τις τελευταίες βδομάδες, όλο για κάποιους χαρακτήρες μιλάνε, όλο ζωντανεύουν κάποιοι διάλογοι μεταξύ των χαρακτήρων. Σίγουρα κάτι ετοιμάζεται, αλλά τι άραγε; Λίγη υπομονή και θα μάθετε όπως θα μάθω κι εγώ!

Τα λέμε ξανά καθ' οδόν!

DENvan

το ΒΑΝ των ΔΕΝ


2013-11vanP2

2013-11vanP3