Πόσοι νέοι χωράν στα ΔΕΝ άραγε;

Από το φθινόπωρο του 2011, ομάδες νέων - παιδιών, προεφήβων, εφήβων και νέων ενηλίκων – κατοικούν τους χώρους των ΔΕΝ στα ΚΕΣΠΕΜ Ξάνθης και Κομοτηνής. Η κάθε ομάδα δημιουργεί τη δική της ιστορία, σχεδιάζει και υλοποιεί τα δικά της πρότζεκτ, ανακαλύπτει τον δικό της τρόπο να περπατά μονοπάτια συνύπαρξης. Ο διαδικτυακός αυτός χώρος δημιουργήθηκε για να ενθαρρύνει την έκφραση κάθε ομάδας αλλά και την μεταξύ τους επικοινωνία. Ποιος είναι ποιος, και ποιος κάνει τι; Το δίκτυο νέων των ΔΕΝ σας καλεί να εξερευνήσετε την ιδιαίτερη γωνιά της κάθε ομάδας.

ΔΕΝτόποι & ΔΕΝτοπία: ΔΕΝτόποι είναι οι διαδικτυακοί ή/και γεωγραφικοί χώροι μέσα στους οποίους υπάρχουν τα ΔΕΝτοπία, δηλαδή οι δράσεις & τα εργαστήρια εμψύχωσης νέων.

<<< Παρακολούθησε την πορεία των ΔΕΝτοπ(ι)ων, κάνοντας κλικ στις ΟΜΑΔΕΣ αριστερά! 


2019hmerΚύκλος ομάδων νέων 2012-2013

Από το φθιινόπωρο του 2012 έως την άνοιξη του 2013 ομάδες νέων κατοίκησαν τέσσερα “ΔΕΝτοπία”: διαπολιτισμικά εργαστήρια για κάθε ηλικιακή ομάδα που αξιοποιούν την τέχνη ως εργαλείο κοινωνικό-πολιτισμικής εμψύχωσης) στα ΚΕΣΠΕΜ Ξάνθης και Κομοτηνής. Τα "Παραμυθοχοροτράγουδα" - ένα ΔΕΝτοπίο για παιδιά, το "Δ.Ε.Ν. Παίζουμε" & το "Φωτο-συνθέτω" - δύο ΔΕΝτοπία για προεφήβους, και το "Δ.Ε.Ν. Στέκι" -ένα ΔΕΝτοπίο για εφήβους.


Κύκλος ομάδων νέων 2013-2014

Το φθινόπωρο του 2013, συνδιαμορφώσαμε διαφοροποιημένα ΔΕΝτοπία για παιδιά, προεφήβους, εφήβους και νέους ενήλικες σε ΔΕΝτόπους στις πόλεις της Κομοτηνής και της Ξάνθης και σε χωριά όπου ταξίδεψε το βαν των ΔΕΝ.


Κύκλος ομάδων νέων & ενηλίκων 2014-2015

Το φθινόπωρο του 2014, συνδιαμορφώσαμε έναν νέο κύκλο ομάδων για όλες τις ηλικίες νέων καθώς και για ενήλικες (γονείς) στα κεντρικά ΚΕΣΠΕΜ Ξάνθης & Κομοτηνής, και στα Φίλα σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Φιλίων.


 Κύκλος ομάδων νέων 2015-2016

Το φθινόπωρο του 2015, διαμορφώθηκε ένας νέος κύκλος ομάδων παιδιών στα κεντρικά ΚΕΣΠΕΜ Κομοτηνής & Ξάνθης, καθως και τρεις ξεχωριστές δράσεις ομάδων νέων.


Κύκλος ομάδων νέων 2016-2017

Ο νέος κύκλος δράσης των ΔΕΝ ανέπτυξε χειμερινή δράση με ομάδα εφήβων Λυκείου.


Κύκλος ομάδων νέων 2017-2018

Ο νέος κύκλος δράσης των ΔΕΝ ανέπτυξε χειμερινή δράση με ομάδες εφήβων (μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου) και νέων ενηλίκων (φοιτητές) των Ν. Ξάνθης & Ροδόπης.