ο χάρτης των νέων ΔΕΝτοπ(ι)ων*

* ΔΕΝτόποι είναι οι διαδικτυακοί ή/και γεωγραφικοί χώροι μέσα στους οποίους υπάρχουν τα ΔΕΝτοπία, δηλαδή οι δράσεις & τα εργαστήρια εμψύχωσης νέων.

Φέτος η δράση “Καλωσορίζοντας τα Πρωτοβρόχια” (το φθινοπωρινό ΔΕΝ) εγκαινιάζει μία νέα πρόταση προς τους νέους και τους γονείς τους. Απαντώντας και σε προσδοκίες κι επιθυμίες νέων και γονέων που εκφράστηκαν μέσω της πρόσφατης έρευνας πεδίου που πραγματοποίησαν τα μέλη του δικτύου συνεργατών των ΔΕΝ, σχεδιάστηκαν για κάθε ηλικιακή ομάδα (παιδιά, προέφηβους κι εφήβους) διαφοροποιημένα εργαστήρια αξιοποιώντας την τέχνη ως εργαλείο κοινωνικό-πολιτισμικής εμψύχωσης.

1 paramythoxorotragouda pstr 2 DENpaizoume pstr

3 fwtosynthetw pstr4 DENsteki pstr

Τα εργαστήρια εμψύχωσης:

  • θα προσφέρονται σε κάθε τόπο ανάλογα με τη δήλωση ενδιαφέροντος των νέων, και θα έχουν 3μηνο κύκλο (Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2012, Ιανουάριος-Μάρτιος 2013). Έτσι, θα μπορούν να εντάσσουν νέα μέλη ή να προσφέρονται σε άλλο τόπο – πάντα μετά από αξιολόγηση της πορείας τους.
  • θα υλοποιούνται σε συνεργασία με τα κεντρικά και περιφερειακά ΚΕΣΠΕΜ ή/και σε συνεργασία με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης όπου αυτή αναπτυχθεί ως άνοιγμα της δράσης των ΔΕΝ.

> Παρακολουθήστε την εξέλιξη των ΔΕΝτοπίων καθώς κατοικούνται στους διαφορετικούς ΔΕΝτόπους εδώ.

 



 

Αγαπητοί γονείες και νέοι,

Σας περιμένουμε στα ΔΕΝ στα ΚΕΣΠΕΜ Ξάνθης & Κομοτηνής για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής!