...η παρέα σε εικόνες...
2012_11_18_avlaia0
2012_11_18_avlaia1
2012_11_18_avlaia2
2012_11_18_avlaia3
1/4 
start stop bwd fwd

Δ.Ε.Ν. διασκεδάζουμε μαζί!

Ακούσατε, ακούσατε; Ένα μικρό γλεντάκι στήθηκε την Κυριακή 18/11 στον χώρο της “Αυλαίας” του ΚΕΣΠΕΜ Κομοτηνής.

Οι γνωστοί celebrity: Ο Νιχάτ “Ο Μεγαλοπρεπής”, η Χριστίνα “Η Τα Κάνω Όλα”, η Σειλέν “Η Θεατροπαιχνιδου”, η Σερρά “Η Μασκαρού”, η Φατμά “Η Φωτοσυνθετούλα”, η Μπετούλ “Η Γοργοπόδαρη”, η Δήμητρα “Η Χαρτορίχτρα”, η Τάνια “Η Κεφαλομπαλονού”, κι η Φατός “Η Μεταλοφωνού”, υποδέχτηκαν μικρούς και μεγάλους, σε γωνιές διαφορετικές που βγήκαν από παραμύθι. Φήμες λεν ότι η μέρα τους κάθε άλλο παρά εύκολα ξεκίνησε. Αφού δεν είχαν ρεύμα και τραπέζια και έπρεπε να κάνουν πολλές ευχές, προσευχές και αναδιοργανώσεις. Ακόμη ψάχνουν ποιος τους έκανε σαμποτάζ!

Η κρύα αρχικά αίθουσα ζεστάθηκε με φωνούλες και γέλια - μέχρι που οι γωνιές ζωντάνεψαν! Σε αυτό δεν έμειναν ανεπηρέαστοι οι γονείς που ξεχύθηκαν και αυτοί στις γωνιές μαζί με τα παιδιά τους, συμμετέχοντας όλη την ώρα στις γωνιές δημιουργικής έκφρασης - πότε διακριτικά και πότε πιο ενεργά.

Όλοι μαζί – 12 γονείς και 10 παιδιά - έγιναν μια μικρή καλή παρέα. Διασκέδασαν και η ώρα κύλισε γρήγορα και όμορφα. Το ίδιο ένιωσαν και οι εμψυχωτές - κι όταν περνάει καλά ένας εμψυχωτής σημαίνει ότι έδωσε και πήρε πολλά!