11 IASMOS bolkan(από το ημερολόγιο της ΔΕΝίτσας)

Σήμερα αποφάσισα να περάσω «τυχαία» από ένα παρκάκι στον Ίασμο. Έβγαλα τα τραπεζάκια μου, τα εργαλεία μου και κάθισα στο παγκάκι, χαλάρωσα, απόλαυσα την ηρεμία καθώς έπαιζα κυνηγητό με τον ήλιο. Ήμουν σίγουρη πως από στιγμή σε στιγμή θα άκουγα τις πρώτες χαρούμενες φωνούλες. Αυτό που δεν περίμενα ήταν να συναντήσω τόσες γνωστές φυσιογνωμίες. Με υποδέχτηκαν με μεγάλη έκπληξη και χαρά, λέγοντάς μου πως με περίμεναν να τους επισκεφτώ μέσα στην άνοιξη.  Θυμόντουσαν πολύ καλά την ιστορία που αφηγήθηκαν πέρση όπως επίσης και την συνάντησή μας λίγο καιρό πριν, σε μια εκδήλωση όπου παίξαμε διάφορα παιχνίδια. Ήμουν celebrity! Γι αυτό το λόγο, όχι μόνο δεν αρνήθηκαν να μου χαρίσουν έναν ακόμα φίλο, αλλά κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του, του έκαναν πλύση εγκεφάλου λέγοντάς του πόσο καλή και γνωστή είμαι, πόσο μου αρέσουν τα ταξίδια και να γνωρίζω καινούριο κόσμο και πόσο χαρούμενη παρέα είμαι. Το τι ακολούθησε, δεν μπορείτε να το φανταστείτε.

Ο Bolkan Snainter κατά τη διάρκεια της φωτογράφισής του κάτω από το δέντρο... μου έκανε πρόταση γάμου!!! Μεγάλοι και μικροί χειροκροτούσαν, ενώ ο Pamuk (βαμβάκι), ένας μικρός, φουντωτός και λευκός σκυλάκος γαύγιζε κουνώντας χαρούμενα την ουρά του.

Στην αρχή σοκαρίστηκα. Ένιωσα και χαρά αλλά και φόβο. Βλέπετε, είμαι ακόμα πολύ μικρή για γάμο, αλλά του είπα πως θα το σκεφτώ και θα του απαντήσω όταν πια θα είμαι μεγάλη και σίγουρη. «Εγώ θα σε ακολουθήσω όπου και να πας και θα σε περιμένω όσο χρειαστεί» μου είπε με γλυκιά φωνή, και ανέβηκε στο βαν…