ΔΕΝταξίδεψε η Νίτσα ΔΕΝίτσα!

Επιστρέφοντας στο γνώριμο σπίτι της - στα Δημιουργικά Εργαστήρια Νέων - η Νίτσα ΔΕΝίτσα άνοιξε τη βαλίτσα της. Δεν πίστευε στα μάτια της! Ανακάλυψε ότι εκτός από πολύτιμα βιώματα, οι παλιού και νέοι της φίλοι της είχαν χαρίσει παραμύθια και ζωγραφιές. Δεν έχασε καθόλου χρόνο. Δημιούργησε "Το μεγάλο βιβλίο" που τα χώρεσε όλα. Καθώς το χάζευε, γεμάτη χαμόγελα και περηφάνεια, της χτήπισε την κόρνα ο Βαν.

"Φίλε μου, έλα να σου δείξω το μεγάλο μου βιβλίο - είναι γεμάτο παραμύθια και ζωγραφιές απ' τους τόπους που μαζί επισκεφτήκαμε! Αχ, πόσο σ' ευχαριτώ που έγινες το κινητό μου εργαστήρι!"

"Να 'σαι καλά! Δεν είσαι η μόνη που πέρασες καλά, κι εγώ σε ευχαριστώ για τα ταξίδια που μου χάρισες" της απάντησε ο Βαν. "Έρχομαι, άλλα όχι μόνος... σου φέρνω και 3 νεραϊδες του Νέστου που θέλουν να σε δούνε..."

Κι έτσι, οι 3 νεραϊδες που είχαν ευθηθεί για τη ζωή της - χαρούμενες και περήφανες για την εξέλιξη της ΔΕΝίτσας - ο Βαν, κι η ΔΕΝίτσα άνοιξαν το μεγάλο της βιβλίο και μπήκαν στον μαγικό κόσμο όπου παραμύθι και βιώματα συναντούν το εργαστήρι νέων του δ3 - της δημιουργικής, διαπολιτισμικής, διαδραστικής έκφρασης.

...αν το επιθυμείς

- με ένα απλό κλικ -

μπορείς κι εσύ να ανοίξεις το "Μεγάλο Βιβλίο της ΔΕΝίτσας"!

denitsabk 01